Sziasztok!

Hogy ki vagyok én?

Azanyja, egy kislány és egy hamarosan világra jövő kisfiú édesanyja.

Ahhoz képest, hogy életem első 32 évét úgy töltöttem, hogy na, nekem aztán sosem lesz gyerekem, mégis lett egy, sőt, úton van a második. Imádom a lányomat, de sokszor nagyon hiányzik a korábbi független, önző életem, a munkám, a korábbi emberi kapcsolataim.

Amióta anya lettem, minden megváltozott. De talán leginkább én magam.

Néha úgy érzem, hogy ez az egész anyaság nem nekem való, és bárcsak visszacsinálhatnék mindent, máskor meg arra gondolok, hogy nekem van a legfrankóbb gyerekem a világon és milyen szerencsés vagyok.

Szóval ebben a már-már skizofrén állapotban élem mindennapjaimat, néha a túlélésre játszva, néha sírva és zokogva, másnap tapsikolva az örömtől, hogy milyen szép, okos nagylányom van.

Akárhogy is, nehéz, piszok nehéz anyának lennem. Életem eddigi legnehezebb, ám mégis legtöbb örömét adó munkája lett az anyaság.

Szeretném a magam szarkasztikus, őszinte módján bemutatni Nektek, hogy hogyan maradtam többé-kevésbé épeszű, milyen nehézségekkel kell megküzdenem még mindig nap-nap után anyaként, és hogy milyen nagy igazságokra döbbentem rá az elmúlt években.

Jó szórakozást 😉

Azanyja

Elérhetőségeim:

Blogom: https://azanyja.hu/
Fb oldal: https://www.facebook.com/azanyja
Fb csoport: https://www.facebook.com/groups/2293224987490417
Pinterest: https://hu.pinterest.com/azanyjahu/_created/

Kitűzés a Pinteresten